Rabu, 30 Mei 2012

12 di kelana jaya - Google Blog Search

12 di kelana jaya - Google Blog Search


MatKilau Penang: SOALAN MP <b>KELANA JAYA</b> ADA <b>DI</b> HIMPUNAN <b>...</b>

Posted: 23 Apr 2012 05:00 PM PDT


Kementerian Belia Dan Sukan (KBS) melalui Menterinya, DS Ahmad Shabery Cheek di Parlimen baru-baru ini diajukan soalan oleh seorang YB daripada Pakatan Pembangkang, YB Kelana Jaya mengenai langkah-langkah yang diambil oleh KBS untuk memupuk belia yang kental dan berupaya melawan desakan seks daripada seorang berusia lebih 60 tahun yang didakwanya meliwat.
Kita tidak pasti adakah soalan sebegitu tidak berapa penting untuk ditanya oleh seorang YB di dalam dewan yang mulia. Banyak lagi perkara yang lebih penting untuk dipersoalkan. Tiada kepentingan yang kita nampak melainkan salah satu cara pihak pembangkang untuk mencipta keraguan. Namun, jawapan yang diberikan oleh DS Ahmad Shabery adalah sangat bernas dan sudah pastinya mampu mematikan segala keraguan yang hendak ditimbulkan.
Menurut DS Shabery, sebagai sebuah kerajaan yang bertanggungjawab, melalui 12 Kementerian yang terlibat secara langsung dengan pembangunan belia, pelbagai program telah dan sedang dijalankan bagi memastikan generasi belia menjadi warganegara yang cemerlang, kental dari segi fizikal dan mental serta bertanggungjawab kepada masyarakat.
Namun begitu, beliau menambah bahawa tidak mungkin mana-mana kerajaan yang mampu mengadakan program terhadap perlakuan setiap individu negaranya termasuk mengawal setiap individu tanpa mengira usia, yang mungkin ada keupayaan serta kelainan tertentu yang boleh menguasai seterusnya mengawal orang lain bagi memenuhi semua jenis kehendak individu berkenaan.
Menerusi jawapan beliau, DS Shabery percaya, YB Kelana Jaya boleh mencari banyak contoh di dunia di mana ada individu yang berusia tetapi mempunyai keupayaan untuk menundukkan orang lain yang lebih muda darinya. Kita sedia maklum individu yang dimaksudkan oleh YB Kelana Jaya tentulah Ketua Pembangkang.
Ketua Pembangkang yang juga Ketua Umum P"Gay"R ini ternyata mampu mempengaruhi ramai belia terutama mereka yang tidak mempunyai ketahanan mental yang kental. Contoh paling mudah adalah seperti golongan mahasiswa yang mengadakan demonstrasi mendesak kerajaan memansuhkan PTPTN di Dataran Merdeka baru-baru ini.
Oleh itu, belia janganlah mudah terpengaruh. Marilah kita bersama-sama menghabiskan masa dengan aktiviti berfaedah di Himpunan Jutaan Belia 2012 yang diadakan di Putrajaya, 23 hingga 27 Mei 2012. Banyak acara-acara menarik yang akan disediakan. Jumpa di sana! Di sana! Di sana!
SUMBER: CUCU YOK SELAMPIT BLOG

MP <b>KELANA JAYA</b> SOAL <b>DI</b> PARLIMEN !!! BALUN ANWAR!!!!

Posted: 17 Apr 2012 03:18 AM PDT

Fulamakkkkk!!!! Perrrrggghhhhh! Dahsyatlah punya soalan. Ni buat Anwar terjongkang ke lantai dengar soalan MP Kelana Jaya !
Apa punya bodoh punya soalan. Ni bukan balun Kementerian belia dan sukan dah! Tapi direct award bantai Anwar ibrahim yang tua 6o-an up tapi nafsu kalah orang muda.
SOALAN AHLI PARLIMEN KELANA JAYA
Tuan Gwo-Burne Loh [ Kelana Jaya ] minta MENTERI BELIA DAN SUKAN menyatakan langkah-langkah yang diambil untuk memupuk belia yang kental dan berupaya melawan desakan seks daripada seorang berusia lebih 60 tahun yang didakwanya meliwat.
Soalan ni dah sah -sah memperakui selama ini, tindakan anwar ibrahim dalam aktiviti seks nya adalah benar! Betullah tu, semua dia sapu tak kira jantan betinanya! Dari china doll hingga saiful sekali. "SUKA SAMA SUKA"!!!!!

JAWAPAN
Dato Seri Ahmad Shabery Chik [MENTERI BELIA DAN SUKAN] Sebagai sebuah kerajaan yang bertanggungjawab, melalui 12 Kementerian yang terlibat secara langsung dengan pembangunan belia, pelbagai program telah dan sedang di jalankan bagi memastikan generasi belia menjadi warganegara yang cemerlang, kental dari segi fizikal dan mental serta bertanggungjawab kepada masyarakatnya. Namun begitu, tidak mungkin mana-mana kerajaan mampu mengadakan program terhadap perlakuan setiap individu di negaranya. Ini termasuk mengawal setiap individu tanpa mengira usia, yang mungkin ada keupayaan dan kelainan tertentu yang boleh menguasai dan mengawal orang lain bagi memenuhi semua jenis kehendak individu berkenaan. Saya percaya, YB Kelana Jaya boleh mencari banyak contoh di dunia di mana ada individu yang walaupun berusia tetapi mempunyai keupayaan untuk menundukkan orang lain yang lebih muda darinya. 

Toksahlah cari keliling dunia. Kat Malaysiapun dah ada contoh paling dekat. Tak percaya? Duduk satu kumpulan lagi di meja Parlimen. Dari pening-pening buat search google. Tak per biar pu3 bagi clue. "SUKA SAMA SUKA"
Nak tergelak pu3 baca soalan MP Kelana Jaya ni. Banyak-banyak soalan yang boleh mengangkat kualiti diri, boleh dikeluarkan soalan low class. Kalau ini macamlah .. Baik belajar baliklah MP kelana Jaya. Memalukan kepimpinan pakatan pembangkang je! Soalan bantai bos sendiri!
Pssssstttt.. Kot-kot MP Kelana Jaya so jelousy ngan Anwar.. Yeleh. Dah tua masih bertenaga. Mengalahkan diri masih muda lagi! Hahahahahahha... 
Cayalah DS. Menteri Belia Sukan. Sekali bagi jawapan, bukan je MP kelana Jaya. Aura tamparan terus kena pada King of Drama!!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads