ads

Rabu, 30 Mei 2012

12 di morib - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


DIY? segalanya bermula disini!: ... siput-siput <b>di Morib</b>

Posted: 27 May 2012 06:36 PM PDT

Assalamualaikum...

Sy sangat tertunggu-tunggu cuti sekolah kali nie... tak ada plan pun nak gi memana, atau balik kampung. Tapi sy suka kalau anak-anak berlonggok kat rumah :p

Semalam sempat bawa dorang gi mandi laut kat Morib,

jadi hari nie masing-masing liat bangun. Sukalah sy kacau dorang tidur... :p tabiat kacau orang tidur tue memang sy tak boleh tinggal LOL...

.... macam-macam idea tanya soalan keluar. Punya nak bagi depa bangun... tanya nak makan apa hari nie. Hari nie depa sangat tak demand untuk makan tengah hari.... nak nasi & telur ajer katanya. Haiiii senanglah kerja mak untuk hari nie :p :p

Sarapan abah dia dah beli, nanti kejap lagi boleh kemas sambil masak nasi, tengah hari sikit masak lauk.. lepas tue boleh sambung jahit sementara anak-anak buat kerja sendiri :p

siput-siput di Morib


~ ok untuk sy yang tak berapa suka pantai sebab redup & tak berapa ramai orang. mula-mula jadi pemerhati ajer...

~ peneman aka pengacau sy kat sana... dah tua-tua nie sy tak berapa gemar sangat dengan binatang.. kalau punyalah suka kucing. Dia nak kerabat naik atas riba sy... sy agah tangan nak tampar, menjerit si ishak... mak jangan pukul dia katanya... bukan lah, nak takutkan dia ajer, padahal kita yang takut sebenarnya.


~ .. pantai nie banyak siput2 kecil, jadi syok pulak kutip. last2 sy pun naik syok & berendam sekali. hasil berendam, kutip siput-siput & sy jumpa rm 10. awatlah hampa tak bubuh banyak2 sikit duit masa mandi :p :P

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved