ads

Jumaat, 19 Ogos 2011

12 di semenyih - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di semenyih - Google Blog Search


Hazirah Hamid: Sabtu <b>di Semenyih</b>

Posted: 23 Jul 2011 06:49 AM PDT

Salam..


Hai! Apa plan semua Sabtu-Sabtu yang indah hari ni? Aku mcm biasa lah busy dengan kenduri sana-sini.. Hari ni ke Semenyih kenduri cukur jambul anak abang saudara, Airis Marissa terus sekali dia buat kenduri housewarming..


Sampai-sampai kami ke sana dah mula acara..


Kumpulan Marhaban diterbangkan khas dari Kg.Pantai, Seremban


Aku suka konsep fresh flowers untuk pelamin berendoi baby


Ini la baby Airis Marissa bt Shaifullizan
Sebab suka sangat dengan fresh flowers aku hambik gambau banyak-banyak :)











*boleh la buat mcm ni nanti (hehe)
Bila dah selesai Marhaban, apa lagi, jom makang! 
Lepas dah kenyang-kenyang apa pulak lagi sesi berborak laa, aku mcm biasa la mcm tak kenal..


Airis dah penat nak tido la mama lagi nak ajak bergambar


Okay satu je lagi gambar duduk pulak lepas tu Airis tido ye
Kan, Airis dah tido, Nek Lang pulak ganti ^_^
*feeling masa bertunang la konon, tak boleh belah! 
Lepas dah puas bergambar kitaorang pun pulang ke pangkal jalan.. Tapi sebenarnya nak pergi destinasi lain ada misi yang perlu diselesaikan.. 
P/S : ado misi ponting nak solosai an malam ni dulu baru bulih update cito lagi satu
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved