ads

Jumaat, 11 Januari 2013

12 di sepang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di sepang - Google Blog Search


Tempat menarik <b>di</b> selangor:Pantai Bagan Lalang <b>...</b> - The Tree of Us

Posted: 29 Dec 2012 08:40 AM PST

salam malam ahad
apa khabar orang kota
hai kuala lumpur
ok dah jangan mengarut
owh dah jam 12.21am, badan masih belengas dan berpasir pantai
har har har..masih belum mandi sekepulangan dari pantai bagan lalang
siapa sangka di selangor punyai pantai yang cantik?
ai ler tu yang tak sangka
kalau kamu mahu bermandian di pantai
tetapi capek mahu ke PD, nah rasakan pantai bagan lalang di sepang sahaja
pantainya landai, air cetek (sedikit berlumpur pada sesetengah bahangian), mungkin mengikut musim
dari segi infrastruktur, ok lengkap dan bersih
ada surau dan toilet serta bilik mandi yang bersih lebih baik dari PD-teluk kemang
pengunjung juga ramai
kebanyakannya mendirikan khemah disepanjang pantai
perjalanan ke sini mengambil masa dalam sejam dari Putrajaya, lebih kurang 60km
ok lah khannnn
tak de lah jauh mana pun...
pantai ni bersebelahan Sepang Gold Cost Resort Golden Palm Tree (betul ke nama dia ni?)
dari roundabout sepang gold cost tu, terus ke atas, ambik pukul 1 (eh ada ke roundabout ambik pukul 1?)
ok lah, till then...
babai....

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved