ads

Ahad, 24 Mac 2013

12 di ampang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di ampang - Google Blog Search


Oh! Kemalangan <b>di</b> persimpangan Bukit <b>Ampang</b> | Oh! Tidak

Posted: 23 Feb 2013 09:13 PM PST

Sebuah kemalangan berlaku di Jalan Hulu Langat – Ampang. Bas ni merempuh rumah kedai dan 4 lagi kenderaan yang parking di kawasan tersebut. Bas ini juga telah melanggar lampu isyarat hingga menyebabkan kerosakan yang teruk. Seingat kami ini bukan kali pertama kejadian yang sama terjadi malah sebelum ini lebih parah lagi apabila ada nyawa yang terkorban. Walaupun devider bertingkat telah diletakkan dipersimpangan ini, nampaknya tak mampu menahan kenderaan besar yang terbebas apabila menuruni jalan curam dari bukit ini. Apapun dalam kejadian ini, tiada penumpang yang cedera dan pemandu hanya mengalami kecederaan ringan. Hurm, no wonder Bukit Ampang ni amat terkenal dengan kawasan yang "keras" apabila waktu malam.

ohtidak-kemalangan-bukit-ampang

Lagi gambar..

ohtidak-kemalangan-bukit-ampang-2

ohtidak-kemalangan-bukit-ampang-3

ohtidak-kemalangan-bukit-ampang-4

ohtidak-kemalangan-bukit-ampang-5

ohtidak-kemalangan-bukit-ampang-6

ohtidak-kemalangan-bukit-ampang-7

+ Gambar ehsan Ondscene.My

Majlis Bertandang <b>di Ampang</b> - little.heaven.0f.mine

Posted: 24 Feb 2013 08:24 PM PST

Assalammualaikum:)

today nk review gmbr majlis bertandang di rumah husband,ampang selangor hehe.da 5 bulan lbh br nk review ye dak;p

theme: orange soft, peach, white
designer attire: Wiwin Touch Bridal~based di Melaka




ketibaan pengantin,peluh da laki den haha
makan suap2~4 the first time okay!haha.

my side.sume adeeee,alhamdulillah sume dpt dtg:)

at last, with Allah and family blessed,i got him after 4 yrs hihi.
ermmmm pipi mcm kuih pau haha
baju husband longgar sbb time ni berat die da trun~xjeles pun haha
alamak, pipi mcm kuih pau lagi haha
perjalanan hdp berumahtangga kami br saja bermula:)
sejujurnya, time majlis resepsi dan bertandang i gain 1kg weight haha.seingat sy a week b4 kawen tu yg berat naik.ms tu kan praktikal,dduk umah tunang(now my husband) mak die masak sedappppp kot.hihi.bhgian yg plg ketara naik adela pipi dan tgn.naseb pinggang maintain 25, kalu x nanges laaaaa baju pengantin xmuat.kahkahkah.husband je berat trun.;p
okayh, ckupla ni kot.ade 4gb gmbr termasuk post wedding,juling la mate nk upload sume haha.
malas punye psl,gmbr2 ni xedit pun,mmg dr dslr mr photographer je.hehe. die bg gmbr dlm softcopy tnpa edited,gmbr sgttt byk sape rajin nk edit kihkihkih.
insyaALLAH kalu rajin, next entry gmbr post wedding sy;)
have a nice dayy people:)


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved